понеділок, 06 серпня 2012 05:22

Від удару блискавки під час автоперегонів в США постраждали 9 осіб

Від удару блискавки під час автоперегонів в США постраждали 9 осіб
Pocono Raceway

Одна людина загинула і дев'ять отримали поранення в результаті удару блискавки на автодромі Pocono Raceway в штаті Пенсільванія, повідомляє Associated Press. Блискавка, за словами представників Pocono Raceway, ударила по парковці в той момент, коли глядачі залишали автодром після перегонів.

П'ятьом постраждалим медична допомога була надана на місці події, ще четверо госпіталізовані, стан одного з них лікарі оцінюють як критичний.
За словами представників адміністрації автодрому, поки невідомо, ударила по парковці одна блискавка або декілька. Також, додали вони, належить з'ясувати, чи всі ті, хто звернувся за медичною допомогою, постраждали саме через удар блискавки.

Автодром Pocono Raceway в місті Лонг-Понд, штат Пенсільванія, був відкритий в 1971 році. На ньому, зокрема, проходять кілька етапів гонок NASCAR, в тому числі Pennsylvania 400, що проводилися в 2012 році з 3 по 5 серпня. У неділю гонка була вкорочена через дощу. Замість запланованих 160 кіл учасники проїхали лише 98.

Зараз ви читаєте новину «Від удару блискавки під час автоперегонів в США постраждали 9 осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі