пʼятниця, 15 березня 2024 11:29

Спецтема: Війна Росії проти України

Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ мігрантів з Центральної Азії

Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ мігрантів з Центральної Азії
Для завищення явки дозволено голосувати навіть без паспортів. Фото: ЦНС

Росіяни інсценують "вибори" на окупованих територіях України.

Російські окупанти не знають, скільки точно зараз жителів проживає на захопленій українській території. Тому загарбники беруть за основу офіційні дані до повномасштабної війни і вже від цієї цифри "малюють" явку на виборах президента РФ у понад 70%, повідомив Центр національного спротиву.

"Таким чином ворог намагається завищити кількість виборців. Це за задумом Кремля має додати легітимності так званим виборам та створити картинку підтримки з боку місцевих окупації їхнього рідного краю. Проте цей фарс працює виключно лише на внутрішню аудиторію Кремля", - розповіли у ЦНС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ISW проаналізували "м'яку формулу миру" Медведєва

Для завищення явки дозволено голосувати навіть без паспортів. Загарбники зганяють на "виборчі дільниці" на окупованій території мігрантів із Центральної Азії.

"Окупанти поставили план перед будівельними компаніями щодо відправки на голосування мігрантів. Їх звозять в окуповані регіони ще з кінця 2022 року. Наразі чисельність мігрантів сягає вже понад 100 тисяч осіб. За похід на дільницю їм обіцяють додатковий вихідний", - йдеться у повідомленні.

Сполучені Штати засуджують спроби Росії підірвати суверенітет, територіальну цілісність і політичну незалежність України шляхом фіктивних виборів.

США ніколи не визнають легітимність чи результати виборів, які РФ проводить на тимчасово окупованих українських територіях, заявив речник Державного департаменту США Метью Міллер.

Зараз ви читаєте новину «Вибори Путіна: окупанти звозять на ТОТ мігрантів з Центральної Азії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі