четвер, 12 березня 2015 08:09

У Донецьку підстрелили терориста Моторолу

У Донецьку підстрелили терориста Моторолу

Терорист Моторола отримав кулю в груди у центрі тимчасово окупованого російсько-терористичними військами Донецька.

Про це написав на своїй сторінці у "Фейсбуці" лідер партизанського загону "Тіні" Олександр Гладкий, передає Еспресо.TV.

"10 березня о 18:20 на виході з будівлі банку в Донецьку по проспекту Миру 8, одним пострілом з будівлі навпроти з третього поверху, Моторола був поранений в груди, він був без бронежилета, його відразу оточили, тому не було можливості зробити контрольний", - написав Гладкий.

"Стріляли без оптики з дистанції понад 200 м. Інструмент (гвинтівка – Ред.) залишений на місці, все одно трофейний. Колишній власник гвинтівки з "Витязя" (загін спецпризначення ВВ РФ, зараз – частина 604-го Центру спецназ ВВ МВС РФ – Ред.), зі скрученою шиєю в каналізаційному колекторі, "відсафарив", - додав партизан.

Отже, самі партизани не впевнені, чи операція завершилась знищенням, чи тільки пораненням терориста: "По основній цілі – чекаємо".

Відзначимо, у соцмережах уже кілька днів обговорюють чутки про вбивство терориста Мотороли, однак підтвердження з жодного авторитетного джерела не було.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку підстрелили терориста Моторолу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі