середа, 24 серпня 2022 10:29

Спецтема: Війна Росії проти України

"Управління 56 бригади - там всім п*здець" – окупанти "оплакали" Антонівський міст, втрати й гроші

"Управління 56 бригади - там всім п*здець" – окупанти "оплакали" Антонівський міст, втрати й гроші
ЗСУ вдалося знищити командний пункт росіян на Херсонщині. Також удари по Антонівському мосту ускладнили логістику окупантів. Фото: slovoidilo.ua

Двоє російських окупантів обговорили удари по Антонівському мосту в Херсонській області.

А також величезні втрати, які командування приховує від росіян. Про це йдеться у перехопленні Головного управління розвідки Міноборони.

Один з окупантів розповідає, що удари по Антонівському мосту ускладнили логістику росіян. Тепер цей міст використовують тільки для евакуації поранених загарбників. Важку техніку не перевозять через пошкодження.

Інший окупант запитує, чи не розповідали йому загарбники про знищення командного пункту 56 бригади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нах* мені це треба, товаришу майор? Бути м'ясом я не хочу" – окупанти відмовляються йти в наступ

"Їхнє управління 56 бригади - там всім п*здець. Там ракета прилетіла, всіх замполітів, зам по тилу, всіх, хто сидів в управлінні. Командний пункт був, їх всіх повністю роз'їб*ли", – ділиться окупант.

Водночас його співрозмовника більше турбують проблеми з грошовим забезпеченням в армії РФ.

"По грошах виходить так: якщо живий залишився, то почалися проблеми, розумієш? Я ж пішов тільки заради грошей, бл*дь. А їх ніх*я не дали! Тільки, бл*дь, натерпівся і даремно, розумієш? Тоді треба самоліквідуватися", – заявив окупант.

Вдень у понеділок, 22 серпня, Антонівський міст у Херсонській області вкотре атакували ЗСУ. У мережі повідомляли про 8–10 прильотів.

У ЗСУ офіційно підтвердили новий удар по Антонівському мосту. Керівниця пресцентру об'єднаного координаційного штабу Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк зазначила, що ворогу не вдасться відновити переправу.

Зараз ви читаєте новину «"Управління 56 бригади - там всім п*здець" – окупанти "оплакали" Антонівський міст, втрати й гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі