вівторок, 23 серпня 2022 12:46

Спецтема: Війна Росії проти України

"Нах* мені це треба, товаришу майор? Бути м'ясом я не хочу" – окупанти відмовляються йти в наступ

"Нах* мені це треба, товаришу майор? Бути м'ясом я не хочу" – окупанти відмовляються йти в наступ
Окупанти відмовляються йти в бій, бо не хочуть бути гарматним м'ясом. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Командування та солдати армії РФ рішуче відмовляються йти в наступ.

Так, російський загарбник скаржиться, що через відмову іншого підрозділу йти в наступ, без відповідної підготовки відправляють їх. Тому командири та солдати пишуть відмови. Про це йдеться в перехопленій Головним управлінням розвідки Міноборони розмові російського військового.

- Товаришу майор, таке запитання: а якщо я відмову напишу, мене що, виходить, одразу звільняють?

- Ну, як би, поки що нікого не звільнили.

– Просто, ну, у нас учора інцидент стався. Нас хотіли, ну, мали виїхати на виїзд, виходить, на підтримку. І в нас зараз перевзуваються в повітрі, бл*ть, наше командування, і просто там 17 полк відмовляється. І нам кажуть, о 4:30 ми виїжджаємо, і нам о 4-й кажуть: "ви зараз їдете наступати". А в нас нічого не готово, просто нічого: ні плану, "як, чьо, хто буде на якій позиції". Взагалі нічого немає. Ми просто ні з ким не поїдемо. Ну, там цей, все командування, все наше, командир нашої роти, комбат… Вони всі відмову написали. Я разом із ними вчора написав. Ну, нах*й мені це треба, товаришу майор? Ніх*я не готовий, бути м'ясом я не хочу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ми вже все. У нас люди здаються" – розвідники перехопили істерику чергового окупанта

– Угу.

- Чьо, бл*дь, просто в полк повернутися і все нах*й?

- Так, типу прийде телеграма там звільнити, але я не знаю, наче нікого не звільняли.

- Зараз якщо не звільнять, я 15-го числа ще раз напишу рапорт, ну, 15-го жовтня. Ще два місяці посидіти, і нах*й звідси.

- Теж ось який з нами був, ну з нами в тій точці. Вони на танку сиділи, в них прилетіло, їм у башту – 200-й одразу нах*й.

- Та ти що?

– Так, а він буквально два місяці тому, а в нього дружина та дитина теж, я ох*їв.

Російські окупанти очікують масштабного контрнаступу українських захисників на День Незалежності, 24 серпня.

Про це свідчить перехоплена розмова окупанта з матір'ю, яку оприлюднило Головне управління розвідки України у Facebook 18 серпня. На якому саме напрямку воює росіянин, не уточнили.

За його словами, інформація про наступ Збройних сил України їм надійшла від їхньої розвідки. Та нібито зафіксувала велику кількість нашого особового складу, що йтиме в наступ.

Зараз ви читаєте новину «"Нах* мені це треба, товаришу майор? Бути м'ясом я не хочу" – окупанти відмовляються йти в наступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі