пʼятниця, 09 грудня 2022 18:39

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського відреагували на слова Путіна про плани напасти на Україну до 24 лютого

У Зеленського відреагували на слова Путіна про плани напасти на Україну до 24 лютого
Російський диктатор Володимир Путін планував напасти на Україну до 24 лютого. Фото: Getty Images

Росії доведеться навчитися поважати міжнародне право, хоче вона цього чи ні.

Їй доведеться навчитися поважати суверенітет інших країн. Про це заявив радник Офіса голови президента Михайло Подоляк, який таким чином відреагував на заяву глави Кремля Володимира Путіна про те, що РФ планувала напасти на Україну раніше, ніж 24 лютого.

За його словами, на ці слова варто звернути увагу політиків, які сподіваються "знайти компроміс" з російським диктатором, який розв'язав криваву війну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк пояснив, якими будуть переговори з Росією

"Путін не шкодує, що почав геноцид України, а шкодує, що не почав раніше. Хороше нагадування всім фанатам компромісу з дияволом, з ким вони мають справу. Росії доведеться навчитися поважати міжнародне право й прийняти реалії "на землі". Вони відповідатимуть її кордонам 1991 року", – наголосив він.

Російська Федерація завдає масованих ракетних ударів по українській критичній інфраструктурі нібито через помсту.

Так вирішили "відповісти" за підрив на Кримському мосту, сказав президент Росії Володимир Путін. За словами диктатора, він не розуміє реакцію світової спільноти, яка засуджує російський терор мирних міст України.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського відреагували на слова Путіна про плани напасти на Україну до 24 лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі