четвер, 06 квітня 2023 12:40

У Росії зробили офіційну заяву про "Пашу Мерседеса"

У Росії зробили офіційну заяву про "Пашу Мерседеса"
У Росії офіційно виступили на захист підозрюваного у виправданні агресії проти України митрополита РПЦ Павла. Фото: pravyysektor.info

Росія вимагає звільнити з-під домашнього арешту скандального митрополита російської церкви в Україні Павла.

В МЗС країни-агресорки служителя РПЦ назвали "образом мученика за православну віру". Про це заявив спецпредставник МЗС РФ з питань співробітництва у сфері забезпечення права на свободу віросповідання Геннадій Аскальдович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мармур, дорогі меблі та ініціали на стіні: показали "невеличку хату" Павла під Києвом

Українську владу в РФ традиційно назвали "режимом Зеленського", який нібито "наполегливо прагне завдати вирішальної поразки православній вірі в Україні".

Не забули в РФ згадати й Сполучені Штати Америки, які "за весь час гонінь православних в Україні жодного разу не виступили з критикою".

"Вимагаємо негайного звільнення митрополита Павла та надання йому відповідної медичної допомоги", – йдеться у повідомленні.

1 квітня Служба безпеки України вручила підозру Павлу у розпалюванні міжрелігійної ворожнечі та виправданні збройної агресії Росії. Він заявив, що не боїться.

Того ж дня Шевченківський райсуд Києва відправив митрополита під цілодобовий домашній арешт на два місяці із зобов'язанням носити електронний браслет.

Зараз ви читаєте новину «У Росії зробили офіційну заяву про "Пашу Мерседеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі