пʼятниця, 12 серпня 2022 20:10

Спецтема: Війна Росії проти України

У Мелітополі партизани підірвали одного з головних колаборантів: подробиці

У Мелітополі партизани підірвали одного з головних колаборантів: подробиці
В тимчасово захопленому росіянами Мелітополі українські партизани підірвали одного з ключових колаборантів - Олега Шостака. Фото: t.me/riamelitopol

У тимчасово захопленому росіянами Мелітополі українські партизани підірвали одного з головних колаборантів.

Про це в ефірі телемарафону повідомив мер міста Іван Федоров. Він наголосив, що зрадник відповідав за "ЗМІ", які поширювали російські наративи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі пролунали вибухи: перші подробиці

"Наші партизани трохи підсмажили одного з головних колаборантів, який відповідав за медіа. А ми розуміємо, що такі медіа – це суцільна пропаганда. І проявилася ця людина ще 2015 року, коли керувала телебаченням проросійського нардепа Євгена Балицького й уже тоді показала карту України без Криму", – повідомив він.

Федоров додав, що катюзі по заслузі.

Ідеться про Олега Шостака.

"У колаборантів підірвало дупу. У прямому сенсі. По заслузі дістав один з керівників виборчого штабу "Единой России", керівник пропагандистського відділу роботи зі ЗМІ Олег Шостак.

Федоров додав, що Шостак "напевно, не зможе сидіти на стільці рівно, його частина тіла для сидіння буквально підірвана".

"РІА-Мелітополь" також повідомляє, що проживав колаборант у мікрорайоні.

"Там його й узяли за дупу партизани", – написали журналісти.

За їхніми даними, вибух стався близько 8:20 у дворі на вул. Гоголя, 132 неподалік від спортклубу "Атлетичний цех".

За інформацією Федорова, місцеві партизани попередили колаборантів, причасних до так званих референдумів, про жорстоку розправу.

"Розпочалося це з руйнування штабу "Единой России" в Мелітополі й продовжилося знищенням зрадника. Постраждала й сім'я колаборанта, що також агітувала за "референдум". Тож референдуму в Мелітополі не буде. Ніхто не жертвуватиме власним життям", – підкреслив міський голова.

На тимчасово окупованій території Запорізькій області партизани продовжують "полювати" на зрадників, які готуються до так званого референдуму.

Минулого тижня в Мелітопольському районі спалили будинок колаборантки, яка "всіма способами активно готувалася до "голосування".

Зараз ви читаєте новину «У Мелітополі партизани підірвали одного з головних колаборантів: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі