пʼятниця, 12 серпня 2022 12:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Готувалася до "голосування": на Запоріжжі коханці гауляйтера дісталося від партизанів

Готувалася до "голосування": на Запоріжжі коханці гауляйтера дісталося від партизанів
Росія активно готується до проведення "референдуму" на тимчасово окупованих територіях України. Фото: facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

На тимчасово окупованій території Запорізькій області партизани продовжують "полювати" на зрадників, які готуються до так званого референдуму.

Минулого тижня в Мелітопольському районі спалили будинок колаборантки, яка "всіма способами активно готувалась до "голосування". Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров в Тelegram 12 серпня.

Зрадниця є співмешканкою окупаційного коменданта одного з селищ Мелітопольського району, за даними Федорова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сидіти рівно вже не зможе: в Мелітополі "по заслугах" отримав керівник штабу "Единой России"

Також партизани підрізали ножем двох поплічників окупаційної "влади", які бігали селами з "незрозумілими списками", додав мер.

"Підсумок: мінус всі мешканці декількох населених пунктів, які надалі навідріз відмовляються допомагати окупантам. Полювання на організаторів референдуму триває. Ми вдячні сотням мелітопольцям, які щодня інформують нас про активістів та членів виборчкомів на анонімну електронну скриньку [email protected]. Жодне ваше повідомлення не залишається поза увагою", – запевнив посадовець.

Російська Федерація, найімовірніше, спробує незаконно приєднати захоплені території Херсонської, Запорізької, Донецької й Луганської областей України вже на початку осені.

11 вересня в Росії відбудуться вибори. Тоді ж, імовірно, російські агресори намагатимуться провести фейковий "референдум" про незаконну анексію українських територій. Так вважають аналітики американського Інституту вивчення війни.

Окупаційна "влада" так званої ДНР готується провести "референдум" з результатом 70% за приєднання до Росії. За даними Bloomberg, у президента Росії Володимира Путіна поспішають провести "референдуми" до 15 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Готувалася до "голосування": на Запоріжжі коханці гауляйтера дісталося від партизанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі