пʼятниця, 03 червня 2016 17:16

У Кривому Розі викрадачів людини затримали за 10 хвилин
5

2 червня близько 19 години в поліцію Кривого Рогу надійшло повідомлення від випадкового свідка про викрадення людини. Він розповів, що в районі 95 квартала до тротуару під'їхав автомобіль ВАЗ чорного кольору, в якому знаходилися кілька людей. Вони схопили перехожого і затягли в авто. Патрульні затримали викрадачів за 10 хвилин, пише "Кривий Ріг 24".

"Був оголошений план "Перехват". І вже за 10 хвилин автомобіль ВАЗ-21099 було зупинено. У автомобілі знаходився незаконно викрадений чоловік. До місця події було відправлено підкріплення у вигляді кількох патрульних автомобілів, а також слідчо-оперативна група. При огляді місця зупинки, інспектором патрульної служби був виявлений пакет із речовиною рослинного походження. З вигляду схожий на марихуану. Швидше за все, зловмисники викинули пакунок біля свого автомобіля під час руху", - розповів Євгеній Рибальченко із патрульної служби міста.

Ведеться розслідування, ніхто з учасників операції не постраждав.

Читайте також: Заступника генпрокурора пограбували в Києві

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі викрадачів людини затримали за 10 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі