понеділок, 24 липня 2023 13:14

У Криму знищено ракети "Онікс" ‒ партизани

У Криму знищено ракети "Онікс" ‒ партизани
За інформацією партизанів, у Криму знищено партію ракет "Онікс". Фото: t.me/krympartizans

У тимчасово окупованому Криму внаслідок вибухів на складі боєприпасів знищено партію російських ракет П-800 "Онікс".

Саме такими загарбники кілька днів поспіль обстрілювали Одещину та Миколаївщину. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримські Партизани".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський Чорноморський флот може втекти з Криму: у США назвали умову

"Наші джерела повідомляють, що на складі БК біля Джанкоя було знищено партію ракет П-800 "Онікс", якими рашисти вже кілька днів обстрілюють Одесу та Миколаїв", – йдеться у повідомленні.

Якщо на складі дійсно були "Онікси", то збитки загарбників оцінюються в сотні мільйонів доларів. Адже вартість однієї такої ракети становить від $1,25 до $1,30 млн.

Поки що, ні російська окупаційна влада, ні українські офіційні особи офіційно не повідомляли, що саме було знищено у тимчасово окупованому Криму.

У російському Міноборони відзвітували, про знешкодження усіх безпілотників, які нібито атакували тимчасово окупований Крим вранці 24 липня. Загалом, за даними МО РФ, півострів атакували 17 дронів.

Водночас у Джанкойському районі тривають вибухи на складі боєприпасів, а окупаційна влада оголосила евакуацію населення із 5-кілометрової зони навколо складу.

Зараз ви читаєте новину «У Криму знищено ракети "Онікс" ‒ партизани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі