понеділок, 24 липня 2023 11:08

Детонація триває, людей евакуюють. Але російське Міноборони відзвітувало про "відбиття атаки" на Крим

Детонація триває, людей евакуюють. Але російське Міноборони відзвітувало про "відбиття атаки" на Крим
У Криму триває детонація на складі боєприпасів у Джанкойському районі. Фото: скріншот

У російському Міноборони відзвітували, про знешкодження усіх безпілотників, які нібито атакували тимчасово окупований Крим вранці 24 липня.

Загалом, за даними МО РФ, півострів атакували 17 дронів. Заяву відомства цитують російські ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Цього буде більше": у Мінцифри відреагували на вибухи у Москві та Криму

За офіційними даними, нібито 14 БПЛА, які в РФ називають "українськими" заглушені засобами радіоелектронної боротьби. Із них 11 зазнали краху в акваторії Чорного моря, ще три впали на території Криму.

"Три безпілотники знищені засобами ППО, внаслідок припиненої терористичної атаки постраждалих немає", ‒ заявили в Міноборони РФ.

Водночас у Джанкойському районі тривають вибухи на складі боєприпасів, а окупаційна влада оголосила евакуацію населення із 5-кілометрової зони навколо складу. Повідомляють також про зупинку потягів та автомобільного сполучення.

Після чергової атаки безпілотників на окупований Крим та влучання у склад боєприпасів у Джанкойському районі місцева "влада" зупинила рух автомобільною трасою Джанкой-Сімферополь і залізницею у Джанкойському районі.

У ніч проти 24 липня в кількох районах тимчасово окупованого Росією Криму пролунали гучні періодичні вибухи, які супроводжувалися кулеметною, або автоматною чергою.

Зараз ви читаєте новину «Детонація триває, людей евакуюють. Але російське Міноборони відзвітувало про "відбиття атаки" на Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі