понеділок, 24 липня 2023 10:14

Спецтема: Війна Росії проти України

"Цього буде більше": у Мінцифри відреагували на вибухи у Москві та Криму

"Цього буде більше": у Мінцифри відреагували на вибухи у Москві та Криму
У Москві 24 липня заявили про атаку безпілотників. Фото: t.me/news_5ua

"Бавовни" в Росії та на тимчасово окупованих нею українських територіях буде більше.

Адже російська протиповітряна оборона дедалі менше може захищати небо над окупантами. Так на інформацію про атаку дронів у Москві та вибухи в Криму відреагував віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій – міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров. Коментар він опублікував у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали цілі дронів, які зранку атакували Москву

Для загарбників він анонсував неприємні новини.

"Сьогодні вночі безпілотники атакували столицю орків та Крим. РЕБ та ПВО все менш здатні захищати небо окупантів. Щоб там не відбувалося, але цього буде більше", ‒ наголосив Федоров.

Москву 24 липня атакували невідомі дрони, жителі низки районів скаржилися на звуки вибухів. Мер міста Сергій Собянін стверджував, що близько 4:00 зафіксували "удари безпілотників по двох нежитлових будівлях". За його словами, серйозних руйнувань немає, і ніхто не постраждав.

У тимчасово окупованому Криму 24 липня також пролунали вибухи. Після чергової атаки безпілотників та влучання у склад боєприпасів у Джанкойському районі місцева "влада" зупинила рух автомобільною трасою Джанкой-Сімферополь і залізницею у Джанкойському районі.

Зараз ви читаєте новину «"Цього буде більше": у Мінцифри відреагували на вибухи у Москві та Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі