четвер, 02 березня 2017 12:00

У чоловіка вкрали 1 млн грн перед входом у банк

У чоловіка вкрали 1 млн грн перед входом у банк
vkurse.ua

У Києві біля банку невідомі вкрали у чоловіка 1 млн грн. Зловмисники у масках втекли на авто. Інцидент стався 1 березня близько 14:00 на бульварі Дружби народів.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Чоловік збирався відвезти гроші в банк. Дорогою він заїхав у пункт обміну та обміняв долари на гривні. Перед входом у фінустанову, під'їхало авто "Фольксваген". Троє в масках вийшли з іномарки. Погрожуючи зброєю, відібрали рюкзак із грошима. Після цього втекли", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбування зі стріляниною: у чоловіка вкрали $50 тис.

Поліція відкрила кримінальне провадження. Бандитів розшукують. Правоохоронці з'ясовують обставини інциденту. Вивчають записи з камер відеоспостереження. Триває розслідування.

У Печерському районі столиці двоє грабіжників вкрали у водія понад 1 млн грн. Інцидент трапився 16 лютого. Чоловік виконував завдання свого господаря - обміняти валюту за привабливим курсом. На місці водієві сказали, що потрібної суми немає. Тому чоловік поїхав назад. Проте, коли стояв у заторі, на нього напали невідомі. Прострелили вікна авто та забрали гроші. Нападників розшукує поліція.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка вкрали 1 млн грн перед входом у банк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі