неділя, 08 січня 2017 18:00

ТОП-5 найрезонансніших пограбувань 2016 року
5

Gazeta.ua нагадує п'ятірку найрезонансніших пограбувань, які трапилися за 2016 рік.

Найбільше

 

До квартири власниці мережі "Сана Хант" Оксани Хант-Мороз невідомі вдерлися 24 жовтня о 20:30. Із помешкання в Печерському районі вкрали понад мільйон доларів. Невідомі підібрали ключі, винесли 750 тисяч доларів і 300 тисяч євро.

Найзухваліше

 

Пограбували православну церкву Московсього патріархату в селі Цибулівка Тростянецького району на Вінниччині вночі 11 грудня. Церква оснащена відеокамерами та сигналізацією. Та злодії вирубали бокові двері. Винесли п'ять старовинних ікон. Ікону Олександра Невського злодії вирізали з фурнітури. Інші забрали з рамами.

Найбезглуздіше

 

У місті Краматорська на Донеччини правоохоронці затримали 54-річного злодюжку, який застряг у віконних решетках квартири, яку пограбував. Заліз до помешкання знайомої поки та була у лікарні. Після затримання переконував поліцейських, що заліз до квартири лише погрітися. Поки у віконній рамі чекав на приїзд рятувальників, які звільнили його з пастки, отримав обмороження рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевдягнутий у лікаря чоловік пограбував заправку

Найкривавіше

 

В Одесі подружжя жорстоко вбило та пограбувало 38-річну майстриню манікюру. Зловмисники заздалегідь спланували напад. Вони бували вдома у загиблої і знали, де зберігаються гроші та цінні речі. 41-річний чоловік терпляче дочекався, доки дружині зроблять манікюр, потім холоднокровно забив майстриню металевим прутом. Упевнившись у смерті господині, злочинці зняли з неї золотий ланцюжок і сережки. Забрали побутову техніку, коштовності та гроші. Награбоване добро здали в ломбард, накупили продуктів, взяли напрокат машину і поїхали до родичів у Біляївку. Там їх знайшли оперативники.

Найшвидше

 

80 с знадобилося грабіжникам, щоб винести термінал із грошима у містечку Підгайці Тернопільської області 29 квітня. Чоловік із маскою на обличчі розбив камеру спостереження. Із напарником ломом відкрили вхідні двері магазину. Болгаркою підрізали металеву решітку, прикріпили тросом до машини і вирвали її. Через кілька секунд зайшли всередину, там стояв банкомат, зірвали його, завантажили у машину і поїхали. У терміналі було 50 тис. грн. Поліція приїхала за 5 хв після того, як камери зафіксували рух у магазині. Але грабіжників не застали.

14 листопада вночі на вул. Гагаріна в Ужгороді до поліції надійшов виклик про пограбування автозаправної станції. Правоохоронці встановили, що розбійний напад інсценували два працівники даної АЗС, касир та оператор. Щоб було правдивіше, їх товариш побив у лице. 120 тис. грн він забрав із собою.
Зараз ви читаєте новину «ТОП-5 найрезонансніших пограбувань 2016 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі