пʼятниця, 17 лютого 2012 14:07

Таксист-наркоман протягом року обкрадав хмельничан

Таксист-наркоман протягом року обкрадав хмельничан

У Хмельницькому повідомлення про злочини до чергової частини міського відділу міліції в останні півроку приходили чи не щодня. Заявники, жителі різних мікрорайонів обласного центру, скаржилися на зникнення з авто майже всього більш-менш цінного залишеного майна: автомагнітол, колонок, рукавичок, "барсеток", гаманців, ножів і навіть запальничок.

"Вирахувати" злодія було нелегко. Тим не менш, його затримали працівники патрульно-постової служби міліції в нічний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканку Одещини ледь не зарізала молода злодійка

Під час досудового слідства було встановлено, що даний громадянин протягом останнього року працював в одній із служб радіотаксі та скоював злочини в період з години до третьої ночі під час роботи. Той факт, що 41-річний зловмисник був наркозалежним, вже вісім разів відбував покарання за крадіжки та злочини, пов'язані з незаконним обігом наркотиків, і хворіє на туберкульоз, ставить перед правоохоронцями додаткове завдання з'ясувати, яким чином чоловік отримував відповідні медичні довідки для оформлення на роботу .

У затриманого вилучено частину викрадених речей, решту він вже встиг збути колегам-таксистам або покупцям на численних ринках обласного центру.

Підозрюваний відповість перед законом згідно ст.185 Кримінального кодексу України "Крадіжка". Слідство ще триває, а кількість скоєних злочинів, причетність до яких доведена, вже досягла 58.

Зараз ви читаєте новину «Таксист-наркоман протягом року обкрадав хмельничан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі