понеділок, 25 червня 2012 06:28

Шведка отримала компенсацію за політ з мерцем

Шведка отримала компенсацію за політ з мерцем
Фото: e-sonnik.ru

Кореспондент Sveriges Radio Лена Петтерссон отримала компенсацію від авіакомпанії Kenya Airways за політ з мерцем з Голландії до Танзанії. Про це сама журналістка повідомила шведському виданню Expressen.

Сума компенсації склала п'ять тисяч крон (приблизно 713 доларів), тобто половину вартості авіаквитка. Петтерссон сказала, що вона задоволена і вважає цю суму розумною.

Чоловік у віці близько 30 років помер незабаром після зльоту з аеропорту Схіпхол (Амстердам). Як розповіла Петтерссон, він дуже сильно пітнів і бився в конвульсіях ще поки літак був на землі, проте персонал на борту нічого не зробив. Після смерті тіло чоловіка поклали на три сидіння в центрі салону, накривши його ковдрою. Журналістка, таким чином, була змушена перебувати поруч з ним протягом усього польоту.

Як зазначає Sveriges Radio, Петтерсон летіла в Танзанії у відпустку. В Схіпхол літак робив зупинку. Звідки летів померлий чоловік зі Швеції чи  з Амстердаму не уточнюється.

Зараз ви читаєте новину «Шведка отримала компенсацію за політ з мерцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі