понеділок, 08 квітня 2013 16:53

Школяр провалився у 4-метрову яму на Рівненщині

Школяр провалився у 4-метрову яму на Рівненщині
Фото: transkarpatia.net

Рятувальники витягли із колодязя 13-річного підлітка, який буквально провалився під землю у райцентрі Березне Рівненської області. В суботу 6 квітня ввечері хлопець із друзями гуляв вулицею Ціолковського. Юнак відійшов у бік і раптом зник. Його товариші навіть одразу не помітили, що у компанії когось бракує.

"Хлопчина – учень місцевої школи-інтернату. Близько 18-ої години він бавився з однолітками і зайшов на територію котельні. Там він несподівано потрапив у пастку - ступив ногою на шиферні листи і провалився у пітьму. Як виявилося, шифером був прикритий 4-метровий колодязь для зберігання вугілля", - розповідають у прес-центрі обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій. – "А шифер зверху був притрушений снігом, тому хлопчина нічого й не запідозрив".

Школяр пролетів 4 метри і впав на дно - колодязь уже був на метр заповнений стічною водою. Хлопчина не забився, однак вибратися сам не зміг, бо стіни шахти не мали зачіпок. Врешті змерзлий юнак почав кричати про допомогу в надії, що його хтось почує.

"На щастя, крики з-під землі почув перехожий. Чоловік пішов на звук і здогадався заглянути у темну яму посеред брудного снігу. Однак витягти школяра йому було нічим, тож він подзвонив до нас із мобільного", - додають рятувальники. – "До хлопця спустили довгу штурмову драбину і він зміг по ній вилізти. Потерпілого одразу передали працівникам "швидкої допомоги", щоб оглянули його. Однак хлопчині повезло – він нічого собі не зламав і навіть не поранився".

Нагадаємо, у п'ятницю 5 квітня в райцентрі Гоща на Рівненщині з вікна квартири випав 5-річний хлопчик. Дитина пролетіла 4 поверхи і впала на асфальт, однак вижила. Хлопця госпіталізували до районної лікарні зі струсом головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «Школяр провалився у 4-метрову яму на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі