пʼятниця, 30 листопада 2018 11:53

Скільки постраждалих не мають майнових претензій до Зайцевої

Скільки постраждалих не мають майнових претензій до Зайцевої
Майнових претензій до обвинуваченої Олени Зайцевої не мають лише троє з 12 постраждалих у резонансній дорожньо-транспортній пригоді у Харкові. Фото - УНН

Майнових претензій до обвинуваченої Олени Зайцевої не мають лише троє з 12 постраждалих у резонансній дорожньо-транспортній пригоді у Харкові.

Вважають, що їм все компенсували, розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик, передає УНН.

"У нас є 12 потерпілих – 6 родичів загиблих, 6 постраждалих. Із них лише 3 не мають майнових претензій, взяли ці крихти і вважають, що їм все компенсували", - зазначила вона.

За її словами, батько однієї із загиблих у резонансній ДТП Ігор Берченко неодноразово заявляв, що якби родина Зайцевої надала б допомогу його донці одразу після трагедії, її б можна було врятувати. Однак, на його думку, родина Зайцевої "схитрила" і перерахувала гроші вже після смерті. Тож він відмовився від такої "допомоги" і повернув гроші. Так само вчинили ще кілька родичів жертв аварії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Зайцевою-Дроновим: хто отримає більше

При цьому, за її словами, сам Берченко вважає, що така "благодійна допомога" не може вважатися пом'якшуючою обставиною у звинуваченні Зайцевої. Таку ж думку підтвердили опитані юристи. Вони вказали, що, згідно із законом, пом'якшуючою обставиною на суді може вважатися повне відшкодування збитків постраждалим, однак у випадку ДТП за участю Зайцевої це неможливо.

Київський райсуд Харкова у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській прийняв клопотання про психіатричну експертизу обвинуваченої Олени Зайцевої. Його подав захист обвинуваченого Геннадія Дронова.

Зараз ви читаєте новину «Скільки постраждалих не мають майнових претензій до Зайцевої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі