понеділок, 11 червня 2012 12:33

Сім'ям загиблих під обвалами будинку у Луцьку виплатили по 10 тисяч гривень

Сім'ям загиблих під обвалами будинку у Луцьку виплатили по 10 тисяч гривень
50 сімей, які мешкали у будинку залишились без даху над головою

У Луцьку встановили особи загиблих вчора під обвалами 5-поверхівки на вул. Рівненській, 109. Ними виявилися пенсіонери 74-річний В'ячеслав Бочалюк і 77-річний Василь Наконечний.

Сім'ям загиблих лучан Василя Наконечного і В'ячеслава Бочалюка сьогодні вранці виплатили по 10 тисяч гривень допомоги.

"Мій дідусь полетів униз разом з ліжком, - розповідає рудоволоса 64-річна Катерина Наконечна, дружина Василя Наконечного. – Обвалилась наша вітальня і кухня. Дідуся плитою накрило. У мене тепер нічого не осталось. Все плитами і цеглинами накрило".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька прокуратура порушила кримінальну справу за фактом обвалення будинку

Жінка плаче. Вбрана у сіру куртку з капюшоном і сині спортивні штани. Цю ніч вона переночувала у луцькому готелі "Світязь" з рештою постраждалих сімей.

У неділю вранці тут провалився один з під'їздів п'ятиповерхівки. 18 людей витягнули з-під завалів. 50 сімей, які мешкали у будинку залишились без даху над головою.

"Вискочила у халаті, в який вдягнута була. Сусіди курточку винесли, - каже Майя Валецька з третього поверху. – Що цих 10 тисяч гривень. Якщо й дадуть квартиру, то вона буде пуста. Хто нам меблі, техніку і одяг купить?".

"Дякувати Богу, що спальні не впали, - каже лучанин Ігор Герасимчук. Він знімає квартиру у сусідньому будинку. Ходить у касці. Допомагає рятувальникам розбирати завали. – Провалився під'їзд з двокімнатними квартирами. У більшості сімей з цієї сторони були вітальні і кухні. От бачите, на третьому поверсі стінка з телевізором стоять. На четвертому тільки батарея висіти залишилась. На другому вціліла стіна з двома іконами".

 

Зараз ви читаєте новину «Сім'ям загиблих під обвалами будинку у Луцьку виплатили по 10 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі