середа, 23 листопада 2011 14:58

Рівненські злодії поцупили цілий міст між двома селами

Рівненські злодії поцупили цілий міст між двома селами

Школярам села Батьків у Радивилівському районі Рівненської області довелося йти в обхід, щоб потрапити на уроки в сусідню Немирівку. Уночі компанія молодиків поцупила 3-метровий залізний міст через річку Слонівка, що сполучував два села. Хлопці хотіли продати його на металобрухт.

Пропажу моста жителі помітили аж вранці. Бо злодії демонтували його у темряві, щоб не було свідків.

Як з'ясувалася, нічними крадіями були четверо молодиків з райцентру, що розташований за 3 км від Батькова.

"21-річний радивилівчанин Валентин мріяв про автомобіль. От і вирішив заробити легких грошей – вкрасти моста і продати", - розповіла Олена Дудко з райвідділу міліції. – "Підмовив ще трьох приятелів, щоб було легше. Разом вони зняли вночі моста та поклали на підготовлені ноші. Потім перевезли у схованку, де він мав пролежати до ранку. На світанку вони збиралися йти до пункту прийому металобрухту".

Злодіїв міліціонери вирахували за кілька годин. Молодиків забрали в райвідділ разом із вкраденим залізяччям - сільський міст вилучили, як речовий доказ. Через це жителям кілька днів довелося обходитися без нього.

"Там була стара така бляха – її навмисне поклали через потічок, щоб дітки могли на уроки добратися. А якісь дармоїди її поцупили," - сваряться в селі. – "Але днями нам місток таки повернули".

Зараз ви читаєте новину «Рівненські злодії поцупили цілий міст між двома селами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі