пʼятниця, 23 червня 2023 21:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Росіяни дуже бояться": Залужний похвалив роботу HIMARS

"Росіяни дуже бояться": Залужний похвалив роботу HIMARS
Американська реактивна система залпового вогню HIMARS показала свою ефективність на війні в Україні. Фото: скріншот з відео

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що за рік використання американська реактивна система залпового вогню HIMARS показала свою ефективність на війні в Україні.

За його словами, українські військові хвалять роботу HIMARS, вони наголошують, що росіяни дуже бояться цю техніку. Про це Залужний написав у Telegram, де також виклав відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський наказав Залужному звільнити одеського воєнкома

"Ця зброя довела свою ефективність на фронті. Наші воїни майстерно та влучно вражають визначені цілі: склади боєприпасів, скупчення техніки та особовий склад противника", – наголошують військові.

США і партнери передадуть Україні в цілому 20 реактивних систем залпового вогню HIMARS. Сполучені Штати вже надали Україні 12 таких систем.

При цьому міністр оборони України Олексій Резніков зазначав, що Україні потрібно близько 50 систем HIMARS, щоб зупинити російську армію і близько 100, щоб провести ефективний контрнаступ.

Зараз ви читаєте новину «"Росіяни дуже бояться": Залужний похвалив роботу HIMARS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі