четвер, 07 липня 2022 07:41

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія знову вгатила по Дніпропетровщині: перші подробиці

Росія знову вгатила по Дніпропетровщині: перші подробиці
Окупаційні війська Росії фактично щодня б'ють по Дніпропетровській області. Фото: ілюстративне, Генштаб ЗСУ

У ніч на 7 липня російські війська знову обстріляли Дніпропетровську область.

Вкотре атакували Криворізький район. Люди не постраждали, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Під обстрілами знову Зеленодольська громада. У Мар'янському пошкоджена лінія електропередач. Село частково без світла. Люди не постраждали", - написав він.

Додав, що в інших районах області було спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підрахували кількість убитих окупантами мирних українців

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук розповів про постраждалих внаслідок ворожого обстрілу Покровська касетними боєприпасами напередодні.

За його словами, один із трьох поранених залишається у вкрай важкому стані. Двоє постраждалих – велосипедисти, які проїжджали повз підприємство.

"Звичайні цивільні люди, не військові, для яких вечірня поїздка на велосипеді ледь не обернулася трагедією через окупантів. Масштабну пожежу, яка сталася на об'єкті, вдалося загасити", – написав Лукашук в Telegram.

Уранці 5 липня окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровській області. По регіону випустили сім ракет, шість з яких українські військові збили. У Дніпрі уламки збитої ракети спричинили загоряння. Рятувальники вогонь погасили. Ніхто не постраждав.

У Покрові ракетний удар припав на приватний сектор. Зруйновані кілька будинків, ще в кількох повибивало шибки. Від вибуху сталася пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Росія знову вгатила по Дніпропетровщині: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі