середа, 06 липня 2022 21:04

Спецтема: Війна Росії проти України

На Дніпропетровщині росіяни гатили касетними боєприпасами: є постраждалі

На Дніпропетровщині росіяни гатили касетними боєприпасами: є постраждалі
В результаті обстрілів загорілося поле та лісосмуга. Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

Ввечері російські окупанти обстрілювали Дніпропетровську область касетними боєприпасами.

Зокрема, вони гатили по Покровській громаді у Синельниківському районі, а саме по цивільному об'єкту, де розташована будівельна і сільськогосподарська техніка. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук в Telegram.

За попередніми даними, є троє поранених цивільних, один з яких – працівник підприємства.

"Але інформація щодо кількості постраждалих ще уточнюється. Зараз людям надають медичну допомогу. В складських приміщеннях почалася пожежа, яку нині ліквідовують. Масштаби руйнувань з'ясовуються", – йдеться у повідомленні.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко у Telegram додав, що внаслідок обстрілів здійнялася пожежа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог завдав удару по Дніпропетровщині: перші подробиці

За словами Лукашука, Криворізький район сьогодні весь день був під обстрілами. Окупанти гатили по Зеленодольській, Апостолівській, Нивотрудівській, Широківській громадах. По Широкому били з "Ураганів".

Внаслідок обстрілів в Шестірні пошкоджено житловий будинок, господарчі споруди, сонячні панелі. У селищі перебито лінії газо- та електропостачання. Нині тривають роботи з відновлення.

Через обстріли на околицях Нивотрудівської громади сталася пожежа на полі пшениці (майже 15 га).

У Зеленодольській громаді загорілася лісосмуга, додав Резніченко.

Російські терористи у вівторок, 5 липня, знову обстріляли Криворізький район Дніпропетровської області. Ворог знову поцілив по Великій Костромці з артилерії. Зокрема, загарбники обстріляли сільгосппідприємство. Внаслідок цього загорілися і зруйнувалися склади, в яких зберігалося зерно.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині росіяни гатили касетними боєприпасами: є постраждалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі