понеділок, 04 липня 2022 07:40

Спецтема: Війна Росії проти України

Ворог завдав удару по Дніпропетровщині: перші подробиці

Ворог завдав удару по Дніпропетровщині: перші подробиці
Наслідки вчорашнього удару по Зеленодольську. Фото: t.me/mykola_lukashuk

Дніпропетровщину знову атакували російські окупанти.

Попередньо, люди не постраждали, заявив вранці 4 липня голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

"Неспокійна ніч у Криворізькому районі. Ворог обстріляв з артилерії дві громади – Зеленодольську й Широківську. Бив по містах і селах", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожа "пташка" доліталася: на Дніпропетровщині збили безпілотник

У Шестірні вибуховою хвилею вибило вікна в дитячому садку.

"В інших районах області на цю хвилину спокійно", – додав Резніченко.

Російські окупанти не припиняють атакувати Дніпропетровську область.

Уранці 3 липня ворог знову атакував Криворізький район на Дніпропетровщині. Кілька разів влучив по дачному масиву в Зеленодольську.

Увечері 28 червня російські окупанти запустили в Дніпропетровську область з акваторії Чорного моря шість ракет типу "Калібр". Чотири з них збили сили протиповітряної оборони.

Усі ракети загарбники спрямували в місто Дніпро. Одна з ракет вдарила в СТО "Автодизель", де дніпряни ремонтували дизельні автомобілі. Під завалами опинилися працівники.

Під завалами будівлі автотранспортного підприємства, яке знищила ворожа ракета в Дніпрі, рятувальники знайшли двох загиблих – чоловіка й жінку.

Зараз ви читаєте новину «Ворог завдав удару по Дніпропетровщині: перші подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі