вівторок, 05 липня 2022 14:30

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину – горять склади із зерном

Окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину – горять склади із зерном
Терористи знищили склади з зерном на Дніпропетровщині. Фото: ДСНС

Російські терористи у вівторок, 5 липня, знову обстріляли Криворізький район Дніпропетровської області.

Ворог знову поцілив по Великій Костромці з артилерії. Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій у Facebook.

Зокрема, загарбники обстріляли сільгосппідприємство. Внаслідок цього загорілися і зруйнувалися склади, в яких зберігалося зерно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові та Дніпрі прогриміли вибухи: що відомо

За попередньої інформацією, люди не постраждали. Вогонь приборкують 10 рятувальників та два пожежно-рятувальні автомобілі.

Російські окупанти не припиняють обстрілювати Дніпропетровську область.

Уранці 3 липня ворог атакував Криворізький район на Дніпропетровщині. Кілька разів влучив по дачному масиву в Зеленодольську. Терористи зруйнували будинки та пошкодили спортивний комплекс.

Також обстріли не припинялися у ніч проти 4 липня. Ворог обстріляв з артилерії дві громади – Зеленодольську й Широківську. Бив по містах і селах.

У понеділок, 4 липня, російські терористи влучили по територіях Зеленодольської та Широківської громад. Внаслідок атак сталися пожежі на полях. Зокрема, в Широківській громаді горіло майже 90 га озимого ячменю, однак вогонь вже загасили.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти знову обстріляли Дніпропетровщину – горять склади із зерном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі