четвер, 20 жовтня 2022 21:54

РФ зменшила корабельне угруповання у Чорному морі: скільки ракет націлили на Україну

РФ зменшила корабельне угруповання у Чорному морі: скільки ракет націлили на Україну
20 жовтня на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 18 ворожих кораблів Російської Федерації. Фото: ВВС

20 жовтня на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 18 ворожих кораблів Російської Федерації.

У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходиться один ворожий носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 8 ракет. Про це повідомляє ВМС України в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців попередили про російські кораблі з ракетами в Чорному морі

"В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до шести кораблів та катерів. Водночас в Середземному морі – 11 ворожих кораблів, з них п'ять носіїв крилатих ракет", – ідеться у повідомленні.

За добу, в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 36 суден, з них 13 суден рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 26 суден, з них п'ять суден продовжило рух у напрямку протоки Босфор.

Окупанти намагаються утримати тимчасово захоплені території та зосереджуються на стримування ЗСУ на окремих ділянках. Ворог намагається наступати на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

За останню добу росіяни завдали масованого удару по Україні. Зокрема, використовували іранські дрони-камікадзе, які спрямовували на цивільну інфраструктуру, повідомив Генеральний штаб ЗСУ у вечірньому зведенні.

Зараз ви читаєте новину «РФ зменшила корабельне угруповання у Чорному морі: скільки ракет націлили на Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі