пʼятниця, 01 листопада 2019 19:55

Потрощені кістки та гематоми: розповіли про травми на тілі загадково загиблого 14-річного хлопця

Потрощені кістки та гематоми: розповіли про травми на тілі загадково загиблого 14-річного хлопця
У Прилуках Чернігівської області 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. Фото - ТСН

1 листопада тіло загиблого 14-річного Денича Чаленка із Прилук на Чернігівщині привезли у Київ. Там проведуть незалежну судово-медичну експертизу, на якій наполягали батьки. Її результати будуть готові у понеділок, 4 листопада.

Супроводжували тіло дядько хлопця Анатолій Іллєнко та батько, Віктор Чаленко. Він розповів про травми на тілі сина.

"У нього кулаки побиті, так, як відбивався. Під очима гематоми, ніс розпух, певно, перебитий, кусок черепа нема. Це ж я на власні очі все бачив. Тіло нам не віддавали. Але ми наполягли. Аби не розклалося і ми могли сина нормально поховати", - каже Віктор Чаленко.

Докази убивства на місці злочину шукали кілька десятків людей. Виявили краплі крові, які ведуть від вокзалу. Звідти, підозрюють містяни, і принесли тіло хлопця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова загибель 14-річного хлопця: говорять про причетність сина судді

Машиніст поїзда і його помічник, запевняють, хлопця на рельсах побачили і тіло навіть не зачепили. Проте хлопець був увесь в ранах.

Тим часом мешканці Прилук другу добу не розходяться від будівлі поліції. Вимагають назвати ім'я убивці. Впевнені, до злочину причетний 16-річний Андрій із с. Антонівка Вавринського району.

Проте в поліції його причетність поки відкидають. На сьогодні підозрюваних у справі немає, каже начальник обласної поліції Едуард Альохін. Звинувачення містян відкидає і запевняє, що ніхто не покриває причетних до убивства. Тим більше, що поки немає підстав говорити про вбивство.

У Прилуках на Чернігівщині 14-річного Дениса Чаленка знайшли мертвим на коліях. 29 жовтня хлопець пішов на заняття з боксу і не повернувся додому вчасно.

Зараз ви читаєте новину «Потрощені кістки та гематоми: розповіли про травми на тілі загадково загиблого 14-річного хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі