середа, 25 січня 2017 18:27

Поліція затримала злочинну групу, яка вбивала валютників

Поліція затримала злочинну групу, яка вбивала валютників

Працівники Нацполіції Вінниччини, Черкащини та Хмельниччини взяли участь у затриманні злочинної групи, яка вбивала валютників. Операцію провели вчора у Черкасах. Про це на брифінгу повідомив глава департаменту карного розшуку Сергій Князєв.

"Поліція затримала злочинну групу, яка здійснювала вбивства в грудні 2016 року. Одне вбивство було здійснено 10 грудня в Хмельницькому - людина була убита біля свого будинку. 13 грудня в Черкасах під час обміну валюти у автомобілі була застрелена інша людина", - повідомляє ЛІГА.net.

Злочинна група складалась із чотирьох осіб, які раніше вже були судимі. При них була зброя. Матеріали кримінальної справи передали в суд. Поліція просить застосувати запобіжний захід у вигляді арешту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автомобіль з трупом власника у багажнику дістали із затопленого кар'єру

Увечері 24 листопада у Кам'янці-Подільському на Хмельниччині в під'їзді багатоповерхівки по вул. Драгоманова знайшли тіло 53-річного чоловіка із вогнепальним пораненням у спину. Він мав два офіційних валютних обмінники. Тіло знайшла дружина.
Зараз ви читаєте новину «Поліція затримала злочинну групу, яка вбивала валютників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі