вівторок, 08 листопада 2016 13:19

Поліцейські влаштували бійку зі стріляниною у стриптиз-барі

Поліцейські влаштували бійку зі стріляниною у стриптиз-барі

У житомирському стрип-барі "Тік-Так" двоє поліцейських із управління захисту економіки влаштували бійку зі стріляниною.

Про це інформує "Житомир.info".

"Конфлікт стався 6 жовтня о п'ятій ранку. Двоє чоловіків, які відпочивали у клубі, відмовилися оплатити рахунок. Працівники клубу натиснули "тривожну кнопку", викликавши приватну охоронну фірму. Коли на місце прибули охоронці, чоловіки почали штовхати їх і завдавати ударів. Один із відпочивальників дістав пістолет і здійснив два постріли в стелю, тоді очевидці викликали поліцію", - повідомляє видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда лжеполіцейських грабувала людей

Сьогодні, 8 листопада, керівництво поліцейських оприлюднить попередні результати службової перевірки.

"Керівництво управління захисту економіки Житомирської області обурене поведінкою своїх працівників, розпочали службову перевірку. Попередні результати будуть до кінця сьогоднішнього дня. Оцінка дій працівників принципова, за її результатами прийняли рішення щодо них. На даний час за цим фактом розпочали кримінальне провадження за хуліганство", - розповіла речник головного управління поліції Житомирської області Алла Ващенко.

У ніч на понеділок, 7 листопада, в одному з нічних клубів Маріуполя сталася бійка із застосуванням холодної зброї. В результаті один чоловік загинув, ще один у важкому стані потрапив до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські влаштували бійку зі стріляниною у стриптиз-барі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі