четвер, 30 червня 2011 10:26

Податківець з Мукачева втопився на курорті у Греції

Податківець з Мукачева втопився на курорті у Греції

У неділю, 26 червня, на одному з курортів Греції втопився закарпатський посадовець – заступник голови Мукачівської державної податкової інспекції Василь Іванчо. Кажуть, чоловік намагався врятувати від хвилі свого сина.

47-річний Василь Іванчо відпочивав у Греції із сім'єю.

"Розповідають, що того дня на морі піднявся вітер й високі хвилі. 10-річний син Василя Іванча якраз сидів у воді. Його почало затягувати. Василь Васильович кинувся рятувати сина. Дитину витяг, а сам пішов під воду", - розповіло джерело в обласній ДПА.

У покійного сиротами лишилися двоє дітей. Старший син повнолітній.

Разом з тим, як повідомив прес-секретар МЗС Олександр Дікусаров, турист з України потонув під час шторму на острові Крит.

За його словами, 27 червня цього року посольство України в Греції отримало повідомлення від правоохоронних органів цієї країни про смерть громадянина України, який 23 червня відпочивав на курорті Сталіда.

"Смерть настала під час його купання в морі в штормових умовах", - повідомив прес-секретар МЗС України Олександр Дікусаров на брифінгу в четвер у Києві.

У МЗС очікують, що найближчим дні тіло українця буде перевезено до України.

Нагадаємо подібний випадок трапився у Харківській області. Рятуючи дітей, утопився батько. Трагедія сталася на річці Сіверський Донець. Чоловік відпочивав там із донькою й сином, і вирішив підплисти човном до греблі. Але човна затягло у вир.

Рятувальники кажуть: чоловік міг знехтувати попередженнями, бо був інструктором із водного спорту - плавав на байдарках. Він, імовірно, вважав, що впорається з течією.

Зараз ви читаєте новину «Податківець з Мукачева втопився на курорті у Греції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі