четвер, 29 листопада 2012 05:15

Пілот і оператор Гайтани ледь не розбилися в авіакатастрофі, на зйомках нового кліпу в Еміратах

Пілот і оператор Гайтани ледь не розбилися в авіакатастрофі, на зйомках нового кліпу в Еміратах
Гайтана ФОТО: livestory.com.ua

Українська співачка Гайтана знімає кліп в еміраті Рас-ель-Хайма. Під час знімального процесу трапилася трагедія - розбився вертоліт, в якому знаходився пілот і оператор. Про це повідомляє прес-служба співачки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана поїхала відпочивати в Емірати без нареченого

Пілот потрапили в повітряну яму на висоті 60 метрів. Після падіння вертольота постраждалих доставили в місцеву лікарню. "Це було дуже страшне видовище. Ми всі дуже злякалися. Слава Богу, все закінчилося добре, і пасажири залишилися живі. Досвідчений пілот не розгубився і зробив все, щоб врятувати своє життя і життя оператора. Так як зйомки проводилася в пустелі, пісок зіграв свою роль, пом'якшивши аварійну посадку вертольота", - розповіла про подію Гайтана.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайтана виношуватиме дитину на Гаваях

За інформацією деяких ЗМІ, в цьому вертольоті повинна була летіти і Гайтана. Але, за збігом обставин, зйомка зі співачкою була перенесена на інший день.

Зараз ви читаєте новину «Пілот і оператор Гайтани ледь не розбилися в авіакатастрофі, на зйомках нового кліпу в Еміратах ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі