понеділок, 25 квітня 2022 10:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти розстріляли й спалили 30 своїх же військових, які відступили - Кім

Окупанти розстріляли й спалили 30 своїх же військових, які відступили - Кім
Україні потрібні полонені, щоб міняти на маріупольських цивільних. Фото: facebook.com/VitaliiKimODA

На вихідних російські військові розстріляли частину своїх солдатів, які відступили після бою зі Збройними силами України на південному напрямку.

Розстріляли близько 30 російських окупантів. Їхні тіла спалили, щоб приховати злочин, заявив у понеділок голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім у Telegram. Інших знову відправили на передову.

"Кажуть, сморід стояв страшний. Їх спалили, щоб приховати свої сліди. Дим ішов, ми не стріляли. Ну, це зовсім вже. Якщо орки мене чують: краще здаватися. Зі зброєю, танками - премію отримаєте. Без зброї - нам потрібні полонені, щоб міняти на маріупольських цивільних. Шанси, що вас тут вб'ють або спалять, мінімальні. Краще здаватися, деякі командири взагалі мають потенціал на всякі документи... якщо є танки і хороші командири, то відпускаємо далеко", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Генерали РФ зупинять війну, якщо Путін помре" - Кім

Цю інформацію отримали в ході перехоплення розмови, вона до кінця не підтверджена. Кім додав, що ворог знову обстріляв Миколаїв на Великдень.

"Нічого святого, як завжди. Все безпринципно і підло", - зазначив керівник Миколаївської ОВА.

У Миколаєві окупанти влучили в кафе. Ракета повністю знищила заклад. Крім того, постраждали і сусідні багатоповерхові будинки, в яких вибило вікна. За попередньою інформацією, мирні жителі в результаті цього обстрілу не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти розстріляли й спалили 30 своїх же військових, які відступили - Кім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі