понеділок, 11 квітня 2022 01:24

Окупанти обстрілюють Лисичанськ на Луганщині

Окупанти обстрілюють Лисичанськ на Луганщині
Російські військові ведуть потужний обстріл міста Лисичанськ. Фото: Луганська ОДА

Лисичанськ перебуває під постійними обстрілами російських окупантів. Місту бракує лікарів та фармацевтів.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на заяву голови військово-цивільної адміністрації Лисичанська Олександра Заїки.

"Ми тримаємось, але російські окупанти гатять, безперервно гатять. Працюємо з поліцією, вони сідають за автобуси, їздять і вивозять людей. Отака ситуація", - розповів Заїка.

Також він повідомив, що евакуація людей з міста триває щоденно, але в Лисичанську залишається за попередніми підрахунками близько 20 тис людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російському боягузтву ніщо не допоможе - Зеленський

"Триває евакуація, якщо не прилетіло, люди сидять, якщо прилетіло - виїжджають, така ситуація. Переконую виїжджати, щоб наші військові працювали, нашим військовим треба надати шлях, щоб напевно наша перемога була, їм треба працювати", - пояснив очільник Лисичанської ВЦА.

За словами Заїки, місту катастрофічно бракує ліків та фармацевтів.

"Сьогодні привезли дуже багато ліків, але фахівців дуже мало, сюди ніхто не хоче їхати працювати, ми давали клич, потрібні фармацевти, щоб вони розбирали ліки, бо назви не співпадають з нашими українськими. Нам не вистачає лікарів", - наголосив Заїка.

На Луганщині росіяни влучили в школи, приватні будинки та багатоповерхівки. Також зруйнували два будинки в Лисичанську й Комишувасі-1.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти обстрілюють Лисичанськ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі