неділя, 10 квітня 2022 08:40

На Луганщині росіяни влучили в школи, приватні будинки та багатоповерхівки

Зранку 10 квітня у Сіверськодонецьку росіяни обстріляли школу й дві багатоповерхівки. Двох літніх людей урятували.

Під щільний вогонь російської армії потрапили два будинки в новому районі міста, а також будівля середньої школи, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

В одному під'їзді вщент вигоріли квартири з першого до п'ятого поверху. Пожежники локалізували загоряння та евакуювали двох місцевих жителів 1938 року народження, які залишались у цьому багатостраждальному будинку.

"Ще одне займання після влучання російського снаряду сталося по сусідству. Вигоріли три квартири на п'ятому поверсі. На щастя, без жертв. Постраждала й будівля школи поряд", - написав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пару від вибуху цистерни з азотною кислотою віднесло в бік позицій окупантів

За минулу ніч також зруйнували два будинки в Лисичанську й Комишувасі-1.

Автор: t.me/luhanskaVTSA
  Двох літніх людей врятували
Двох літніх людей врятували
Автор: t.me/luhanskaVTSA
  Двох літніх людей врятували
Двох літніх людей врятували

Від початку війни Росії проти України окупанти знищили майже 4,5 тис. житлових будинків, 100 заводів, 400 навчальних закладів і 150 медичних установ. Остаточно підрахувати всі збитку можна лише після припинення військових дій і розмінування територій. У додатку "Дія" українці можуть фіксувати своє майно, яке пошкодили чи зруйнували під час бомбардування або інших військових дій.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині росіяни влучили в школи, приватні будинки та багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі