понеділок, 11 квітня 2022 00:06

Російському боягузтву ніщо не допоможе - Зеленський

Російському боягузтву ніщо не допоможе - Зеленський
Зеленський вважає росіян боягузами та брехунами. Фото: Офіс президента України

Президент України Володимир Зеленський назвав росіян боягузами, які бояться визнати свої помилки та злочини в Україні.

Про це президент заявив у своєму зверненні в офіційному Telegram-каналі.

За словами президента, Росія звинувачує Україну в знищенні української інфраструктури, в звірствах проти власного народу, в розв'язанні війни. Вона боїться зізнатися у своїх вчинках та перекладає провину на інших.

"Російському боягузтву ніщо не допоможе. Коли боягузство наростає, воно перетворюється на катастрофу. Коли людям не вистачає сміливості, щоб визнати свої помилки, вибачитися, адаптуватися до реальності, навчитися, вони перетворюються на монстрів. А коли світ це ігнорує, монстри вирішують, ніби це світ повинен адаптуватися під них" - сказав Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія планує наступ на Дніпро через Ізюм - ЗМІ

Також Зеленський зазначив, що Україна готова до можливого подальшого ведення бойових дій та буде примножувати кількість озброєння для протистояння загарбникам.

Президент готовий виділяти ще більше коштів для захисту України та добиватися від дружніх країн ще більш жорстких санкцій у відношенні до Російської Федерації.

Учасники селекторної наради напрацювали пропозиції щодо нового пакету санкцій Євросоюзу проти Росії. Також обговорили вплив санкцій на країну-окупантку.

Зараз ви читаєте новину «Російському боягузтву ніщо не допоможе - Зеленський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі