пʼятниця, 29 січня 2021 16:25

Однокласники шантажували школярку порноколажами й вимагали в неї гроші

Однокласники шантажували школярку порноколажами й вимагали в неї гроші
В Мелітополі Запорізької області в одній із шкіл однокласники зробили порно-колаж дівчини і виклали його в соцмережу Фото: pixabay.com

У Мелітополі Запорізької області в одній зі шкіл вибухнув скандал. Однокласники зробили порноколаж дівчини й виклали його в соцмережу.

За видалення фото вони вимагали 150 грн, пише "Ріа Мелітополь". Журналістам про те, що сталося, розповів батько постраждалої дівчини. Колаж з її обличчям однокласники виклали в Telegram з проханням до всіх, хто його побачить, зателефонувати дівчині й повідомити, що її "злили".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярки цькували однокласницю, бо не мала нового телефону і гарних речей

"У мене з дочкою довірливі стосунки, і одразу після того, як вона розповіла мені про інцидент, я пішов до директора школи. До його кабінету викликали цих хлопців, викладачів. Підлітки в усьому зізналися, але, як на мене, поводились зухвало і не могли зрозуміти, що такого вони зробили. Адміністрація школи пообіцяла мені, що спуску хлопцям не дадуть і повідомлять до поліції", - розповів батько дівчини.

Згодом чоловік дізнався, що зі школи до поліції так і не звернулися, а цькування не тільки продовжилося, але й посилилося. Тепер підлітки стали вимагати за знищення фото гроші.

"До поліції ніхто не звернувся, хлопці продовжили насміхатися над моєю дочкою, ба більше, за видалення фото вони запросили 150 гривень. Увечері в телефонній розмові з класним керівником я дізнався, що вона навіть не поставила до відома батьків школярів, бо "пожаліла їх". У той момент єдине, про що пошкодував я, що сам не викликав поліцію в школу. Просто був шокований. А в школі, як я бачу, вирішили спустити цю ситуацію на гальмах", - розповідає батько.

Дівчина через непристойні коментарі змушена була видалити сторінку в Instagram.

В одній зі шкіл Новотроїцького на Херсонщині 13-річну дівчину зацькували однолітки. Вони створили в месенджері учнівський чат, де принижували дівчину. А згодом виклали туди її інтимні фото.

Зараз ви читаєте новину «Однокласники шантажували школярку порноколажами й вимагали в неї гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі