вівторок, 22 грудня 2020 14:40

Школярки цькували однокласницю, бо не мала нового телефону і гарних речей

Школярки цькували однокласницю, бо не мала нового телефону і гарних речей
Жертвою цькувань стала 13-річна дівчинка з багатодітної родини Фото: npu.gov.ua

На Херсонщині в одній зі шкіл Каланчацького району дівчата влаштували булінг однокласниці.

Жертвою цькувань стала 13-річна дівчинка з багатодітної родини. Чотири дівчини постійно принижували потерпілу і чинили над нею психологічне насилля, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Школярки виклали в соцмережі "п'яне" відео - покарали за це батьків

"Про ситуацію з цькуванням дитини дізналася класна керівниця, яка повідомила адміністрацію навчального закладу. Шкільна комісія розглянула всі матеріали і підтвердила факт булінгу. Під час бесіди з дітьми з'ясувалося, що причиною знущань зі школярки стало скрутне матеріальне становище її родини, відсутність у неї нового мобільного телефону та гарного одягу. Всі кривдниці із забезпечених родин. Крім того, дівчинку нещодавно призначили старостою класу, що теж не сподобалося її однокласницям", - йдеться в повідомленні.

З батьками восьмикласниць поліцейський провів бесіду і за цькування склав на них адміністративні протоколи. Кривдниць поставили на внутрішньошкільний облік.

14-річний школяр із Бериславського району на Херсонщині став жертвою цькування з боку однолітків. Двоє хлопців із його школи штовхали та били неповнолітнього, знімаючи все на камеру телефона. Кривдники пояснили, що наслідували відомого блогера та знімали відео для збільшення кількості підписників власних сторінок.

Зараз ви читаєте новину «Школярки цькували однокласницю, бо не мала нового телефону і гарних речей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі