четвер, 05 листопада 2020 12:12

Наслідували відомого блогера й хотіли більше підписників: двоє школярів знущалися з однолітка

Наслідували відомого блогера й хотіли більше підписників: двоє школярів знущалися з однолітка
На Херсонщині двоє школярів знущалися з 14-річного знайомого і знімали все на відео. Фото: hr.npu.gov.ua

14-річний школяр із Бериславського району на Херсонщині став жертвою цькування з боку своїх однолітків. Двоє хлопців із його школи штовхали та били неповнолітнього, знімаючи все на камеру телефона.

Кривдники пояснили, що наслідували відомого блогера та знімали відео для збільшення кількості підписників власних сторінок, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Інцидент стався, коли хлопець збирався додому. До нього підійшли двоє знайомих та без причини почали ображати. Поки один штовхав та хапав потерпілого за одяг, другий знімав усе на камеру телефона. Потім один з кривдників вдарив хлопчика ногою і той впав. Після цього кривдники пішли геть. Постраждалий повернувся додому і розповів про все матері, він відмовлявся іти в школу. Жінка зателефонувала в поліцію", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За булінг у школі призначили серйозне покарання

Правоохоронці поспілкувалися з усіма учасниками конфлікту. Факт булінгу підтвердився. З'ясувалося, що це не перша подібна ситуація. Хлопці й раніше ображали однолітка, але його батьки не зверталися по допомогу.

Один із кривдників є фігурантом кримінального провадження в справі про викрадення мопеда. З ним постійно проводиться профілактична робота. Відео цькування потерпілого кривдники видалили з телефона.

З неповнолітніми та їхніми рідними провели профілактичні бесіди. На батьків обох хлопців поліцейські склали адміністративні протоколи.

На Херсонщині 3 школярки побили знайому і виклали відео в мережу. Правоохоронці опитують 4 дітей, присутніх на відео, та їх батьків. Зі слів дівчат встановлено, що неповнолітня потерпіла розповсюджувала неправдиві чутки про 3 інших. Їх це обурило і вони вирішили провчити її кулаками. Учасницям бійки від 13 до 14 років.

Зараз ви читаєте новину «Наслідували відомого блогера й хотіли більше підписників: двоє школярів знущалися з однолітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі