середа, 12 квітня 2023 14:26

Спецтема: Війна Росії проти України

Обезголовлення українського полоненого: у Кремлі цинічно відреагували

Обезголовлення українського полоненого: у Кремлі цинічно відреагували
Речник російського президента Дмитро Пєсков прокоментував відео страти українського полоненого. Фото: inforesist.org

У Кремлі відреагували на появу в мережі відео страти російськими загарбниками українського військовополоненого.

Прокоментував кадри прессекретар російського президента Дмитро Пєсков. Відео він назвав "жахливим", передають російські державні ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановлення особи страченого росіянами українського полоненого: у Міноборони звернулися до українців

Однак, речник Кремля засумнівався у справжності кадрів, які потрапили до мережі.

"Кадри в соцмережах із обезголовленням військовослужбовця жахливі, потрібно перевірити їх достовірність", ‒ сказав Пєсков.

За його словами, це відео може стати приводом для перевірки. Але в Москві сумніваються в тому, "чи це місце мало, і якщо так, то де і з боку кого".

Російські окупанти стратили українського полоненого – відтяли йому голову. Увесь процес зняли на відео. Кадри страти терористи виклали у мережу.

Служба безпеки України розпочала досудове розслідування за фактом страти російськими терористами українського військовополоненого. Провадження розпочали за статтею про "порушення законів та звичаїв війни".

Україна нічого не збирається забувати і прощати вбивцям. Законна відповідальність буде за все. Потрібен програш терору. Про це, реагуючи на вбивство українського полоненого росіянами, заявив президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Обезголовлення українського полоненого: у Кремлі цинічно відреагували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі