понеділок, 04 лютого 2019 18:32

"Не розуміла, що робить" - у прокуратурі зробили заяву про жінку, яка втопила дітей

"Не розуміла, що робить" - у прокуратурі зробили заяву про жінку, яка втопила дітей
У Київській місцевій прокуратурі №2 завершили досудове розслідування за підозрою 36-річної жінки в умисному вбивстві двох малолітніх дітей в жовтні 2018 року. Фото - Politeka

У Київській місцевій прокуратурі №2 завершили досудове розслідування за підозрою 36-річної жінки в умисному вбивстві двох малолітніх дітей в жовтні 2018 року.

Катерина Бабкіна визнана неосудною, прокуратура наполягає на примусовому лікуванні у психіатричному закладі, повідомляють в прокуратурі міста Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла відомстити: страшні подробиці вбивства матір'ю дітей в Києві

"Була проведена психолого-психіатрична експертиза та встановлено, що в момент скоєння злочину жінка не розуміла, що робить. І з моменту злочину її стан не змінився. Вона потребує термінової медичної допомоги", - повідомили в прокуратурі.

Катерина Бабкіна 26 жовтня торік втопила у столичному озері Срібний Кіл дітей 6-річну Анну й Данила, 5 років. Про зникнення дітей до поліції заявив їхній батько Денис, колишній чоловік Катерини. Наступного дня жінку затримали поблизу Чернігова. Йшла по трасі. Зізналася, що втопила дітей. Їхні тіла знайшли за 3 м від берега на глибині 1 м.

Зараз ви читаєте новину «"Не розуміла, що робить" - у прокуратурі зробили заяву про жінку, яка втопила дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі