понеділок, 29 жовтня 2018 18:12

Хотіла відомстити: страшні подробиці вбивства матір'ю дітей в Києві

Хотіла відомстити: страшні подробиці вбивства матір'ю дітей в Києві
6-річна Анна та 5-річний Данило Бабкіни були втоплені в озері в Києві напередодні дня народження їхнього батька. Фото - dtp.kiev.ua

6-річна Анна та 5-річний Данило Бабкіни були втоплені в озері в Києві напередодні дня народження їхнього батька. Мати могла обпоїти їх наркотичними речовинами, щоб вони не чинили опір.

Поряд з водоймою, де втопили малюків, виявили пляшку з-під напою Fanta, передає Час Пік. Імовірно, саме з неї Катерина Бабкіна напоїла дітей.

На використання наркотичних речовин вказує те, що вбивство сталося у світлу пору доби, а також в громадському місці. Але діти не видали жодного звуку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Просила захистити від розгніваних містян: жінку, яка втопила дітей, привезли до суду

За інформацією правоохоронних органів, жінка підвела їх до озера, взяла за руку і зайшла по пояс у воду. Після цього вона занурила голови дівчинки і хлопчика, поки ті не перестали подавати ознак життя.

Головною версією події є те, що таким чином вона хотіла відомстити своєму чоловікові, що пішов до іншої жінки.

26 жовтня в поліцію Києва звернувся чоловік і повідомив, що дружина забрала їхніх спільних дітей, після чого він їх не бачив. Правоохоронці виявили тіла дітей в озері в Дарницькому районі Києва, а матір на шляху до Чернігова.

Зараз ви читаєте новину «Хотіла відомстити: страшні подробиці вбивства матір'ю дітей в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі