середа, 02 січня 2013 17:43

На Рівненщині в ДТП розбилася сім'я киян: матір і 14-річний син загинули
6

Фото: Фото: прес-служба ДАІ Рівненщини

У середу, 2 січня, о пів на десяту ранку на автодорозі Київ-Чоп, поблизу села Дубрівка Дубенського району на Рівненщині автомобіль "Санг Йонг" влетів у відбійник і перевернувся. Пасажирка та її 14-річний син загинули на місці пригоди.

"Автомобіль "Санг Йонг" рухався зі сторони Львова у напрямку Рівного. За кермом був 48-річний мешканець столиці. Він їхав разом із дружиною та двома синами – 14-річним Артемом та 10-річним Назаром. Припускаємо, що водій не дотримався безпечної швидкості руху й внаслідок цього не впорався з керуванням", - розповідає Руслан Панасюк, інспектор сектора зв'язків з громадськістю обласного відділу ДАІ.

ДТП сталася на рівному відрізку дороги. Автомобіль ймовірно занесло й він вдарився у відбійник, а потім перевернувся. Постраждалих з автомобіля вдалося дістати тільки після приїзду рятувальників зі спеціальним обладнанням.

"41-річна пасажирка та її 14-річний син загинули на місці пригоди. 10-річного Назара "швидка" доставила в травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні. Його стан важкий. Батько сімейства, який був за кермом не постраждав", - пояснюють в обласному МНС.

Вірогідно, сім'я поверталася з відпочинку в Карпатах. У салоні автомобіля були гірські лижі, ковзани та черевики лижника.

Нагадаємо, що цього ж дня о 4 ранку на Рівненщині у ДТП на трасі Київ-Ковель загинули 54-річний чоловік та 41-річна жінка. Вони розбилися на "BMW". Автомобіль на швидкості злетів у кювет і врізався у сосну.

 

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині в ДТП розбилася сім'я киян: матір і 14-річний син загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі