середа, 02 січня 2013 15:39

ДТП у Києві: таксист на "Daewoo Lanos" гальмував 60 метрів на даху
6

У Києві таксист на "Daewoo Lanos" перевернувся на дах, гальмівний шлях автомобіля перевищив 60 метрів. ДТП сталося на Дніпровській набережній напередодні Нового року. Про це повідомляє Avtopoligon.info.

"За словами молодого водія, він змушений був піти вправо, оскільки перед ним вирішив розвернутися із зустрічної смуги водій автомобіля, який виїхав із місця ДТП. У результаті, "Daewoo Lanos" наскочив на замет біля зупинки громадського транспорту, протаранивши його правим кутом переднього бампера і правим переднім крилом, після чого автомобіль злетів у повітря і перекинувся. Від місця зіткнення із заметом до повної зупинки автомобіля - понад 60 метрів", - пише видання.

Як розповів охоронець, він чергував у своїй сторожці, і побачив на моніторі, як щось пролетіло, висікаючи іскри. Потім він зрозумів, що це перевернутий автомобіль. Зі своїми напарниками вони поспішили на допомогу і витягнули водія Ланоса. На щастя, допомога прибулих медиків таксистові не знадобилася - він не постраждав, чого не скажеш про його автомобіль.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Києві: таксист на "Daewoo Lanos" гальмував 60 метрів на даху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі