четвер, 03 березня 2022 17:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Макрон вислухав брехню Путіна і прогнозує "найгірше попереду"

Макрон вислухав брехню Путіна і прогнозує "найгірше попереду"
Путін поговорив із макроном 1,5 години. Фото: www.aa.com.tr/ru

Президент країни-агресора Володимир Путін стверджує, що жодного ракетного обстрілу Києва немає. А це все "антиросійська дезінформаційна кампанія". Так він сказав під час 1,5-годинної розмови з французьким президентом Емануелем Макроном.

Про це повідомили на підконтрольному Кремлю виданні "РІА Новини"

"Твердження про ракетні обстріли і бомбардування Києва, що нібито ведуться, та інших українських міст не відповідають дійсності і є елементами антиросійської дезінформаційної кампанії", - йдеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європа більше не надаватиме громадянство росіянам

Путін заявив Макрону, що завдання війни, яку він розпочав в Україні, будуть виконані.

"А спроби виграти час шляхом затягування переговорів призведуть лише до того, що у переговорній позиції РФ з'являться додаткові вимоги до Києва".

Путін ще раз повторив свою мантру, ніби "істотну роль у державній політиці Києва відіграють "неонацисти".

Після розмови з Путіним Макрон вважає, що той прагне захопити всю Україну, і що "найгірше ще попереду". Про це, як повідомляє "Європейська правда" з посиланням на BFMTV, заявили у Єлисейському палаці. Агресор заявив Макрону велику рішучість продовжувати наступ з метою "взяти під контроль" всю країну. Також Путін додав, що операція російської армії розвивається за планом Москви. Що ситуація загострюватиметься, якщо українці не приймуть його умови. І обов'язково проведе "денацифікацію" України.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах. Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. 1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Макрон вислухав брехню Путіна і прогнозує "найгірше попереду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі