понеділок, 26 грудня 2016 12:14

Конфлікт на спортмайданчику закінчився різаниною

Конфлікт на спортмайданчику закінчився різаниною
zt-rada.gov.ua

У Києві на спортивному майданчику під час конфлікту чоловік підрізав незнайомця.

Про це повідомляє "Магнолія ТВ".

"У Святошинському районі столиці на спортивному майданчику між двома чоловіками розгорілася сварка. Киянин прогулювався з собакою неподалік баскетбольного майданчика. Його пес почав вибігати на поле та заважати гравцеві. Обурений чоловік весь час дратувався. Згодом почав нецензурно виловлюватися та кричати на господаря. Врешті-решт, спортсмен накинувся на киянина. Той ударив його ножем у груди. Потерпілого госпіталізували" - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, чи був справним літак Ту-154

У суді зловмисник визнав свою вину. Каже, що спортсмен його спровокував. Більше того, надав потерпілому фінансову допомогу на подальше лікування. Наразі, правопорушника засудили до 6 років позбавлення волі.

На Чернігівщині 50-річний чоловік порізав свого 24-річного сина-військовослужбовця. Потерпілий знаходиться у лікарні з ножовим пораненням черевної порожнини. Батько у скоєному зізнався. Однак тепер йому загрожує від 5 до 8 років ув'язнення.
Зараз ви читаєте новину «Конфлікт на спортмайданчику закінчився різаниною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі