понеділок, 21 березня 2022 10:38

Спецтема: Війна Росії проти України

"Командування армії - уроди кончені. Обіср*лись і розбили дивізію" - перехопили розмову окупанта

"Командування армії - уроди кончені. Обіср*лись і розбили дивізію" - перехопили розмову окупанта
СБУ перехопили розмову загарбника. Фото: volyn24.com

Російські окупанти дедалі частіше починають розуміти, що командування армії РФ відправило їх на смерть.

Перехоплену розмову опублікували в Telegram Правда Геращенко.

"Командування армії у нас просто уроди кончені. Обіср*лись, майже всю дивізію розбили вже. Там кажуть, командувача хочуть уже судити. Ну те, що неграмотно сплановано це все. Під його ж командуванням. А наша дивізія взагалі не підготовлена була", - каже окупант.

Додає, що нічого не було готове до нападу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "За порожні полиці із цукром будуть питання", - у Росії хочуть скасувати вибори, щоб заощадити гроші

"Техніки скільки неробочої було, ні майна не видали, нічого. У нас із Москви коли перевірка приїжджала в листопаді-грудні, вони ж знали все і приїжджали перевіряти", - розповідає далі загарбник.

Каже, що у військовій частині всіляко задовольняли потреби тих, хто перевіряв.

"Вони їм короче, ну поїхали в сауну, в готель. Поляни накривали цілі. Гроші давали, а вони такі, а й добре, тоді нормально у вас буде, запишемо "все добре у вас" і все. Якийсь офіцер з управління дивізії розповідав, на нараді сидять із командувачем південного федерального округу. Дворніков такий є, генерал армії. Йому доповідають, що укомплектовані БТГР, там у батальйонах стількох людей бракує. А йому пох*р, відмовчувався. У Москву доповідав, що все нормально", - каже далі.

Російські війська продовжують наносити удари по цивільних обʼєктах. Рашисти готують фейки, щоб виправдати продовження війни в Україні.

Окупанти провалили завдання щодо розгрому угруповань Збройних сил України, виходу на адміністративні кордони Донецької і Луганської областей, оточення Києва та встановлення контролю над лівобережною частиною України.

Зараз ви читаєте новину «"Командування армії - уроди кончені. Обіср*лись і розбили дивізію" - перехопили розмову окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі