середа, 08 червня 2022 12:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Гауляйтер Запоріжжя розмріявся провести "референдум" у цьому році

Гауляйтер Запоріжжя розмріявся провести "референдум" у цьому році
Колаборант Володимир Рогов заявив, що так званий референдум на Запоріжжі відбудеться цього року. Фото: Youtube-канал Рогова

Окупаційна влада Запорізької області заявила, що так званий референдум про перехід області до складу Росії начебто відбудеться 2022 року.

Підготовка до нього вже розпочалась. Про це заявив так званий представник місцевої адміністрації Запорізької області колаборант Володимир Рогов, пише Риа Новости.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гауляйтер Стремоусов мріє про "референдум" на Херсонщині

"Референдум у Запорізькій області щодо входження до складу РФ пройде цього року, підготовка до нього розпочата і триватиме кілька місяців", - сказав колаборант.

Запорізька область зараз частково перебуває під російською окупацією. Ворог відкрито говорить про плани захопити місто Запоріжжя. Зокрема про це заявляв перший заступник так званої "військово-цивільної адміністрації" Запорізької області Артем Шарлай, передають російські ЗМІ.

Командування російської армії вирішило відвести війська з окупованих районів Запоріжжя для переправлення солдат на інші напрямки. Або їх повертають у тил для відновлення боєздатності. Таке припущення зробили аналітики американського Інституту з вивчення війни (ISW).

Зараз ви читаєте новину «Гауляйтер Запоріжжя розмріявся провести "референдум" у цьому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі