вівторок, 07 червня 2022 13:50

Спецтема: Війна Росії проти України

Гауляйтер Стремоусов мріє про "референдум" на Херсонщині

Гауляйтер Стремоусов мріє про "референдум" на Херсонщині

Окупаційна "влада" в Херсонській області сподівається, що в захопленому регіоні пройде так званий референдум про входження до складу Російської Федерації.

Про це заявив колаборант Кирило Стремоусов, якого цитує російське пропагандистське видання "РИА Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Братчук - гауляйтеру Стремоусову: "Готуйся, по тебе вже пішли партизани"

"Ми залишилися без законодавчої влади, тому створили громадську раду, яка і представляє представників народу. І вони вже прийматимуть якісь проміжні рішення. Це, швидше за все, буде референдум, який проводитиметься на території Херсонської області за самовизначенням Херсонської області", - сказав зрадник України.

Стремоусов не уточнив, коли відбудеться "референдум". За його словами, ще "багато роботи" у цьому плані. На наступному етапі колаборанти збираються провести незаконні "вибори".

11 травня стало відомо, що окупаційна "влада" Херсонської області має намір звернутися до президента Росії Володимира Путіна з проханням приєднати область до складу країни-агресорки.

Так званий керівник військово-цивільної адміністрації Кирило Стремоусов заявив, що "обійдуться без референдумів" . Натомість буде єдиний "указ" на підставі звернення "керівництва ХНР".

Стремоусов також заявив, що Херсонщина скоро стане "повноцінним суб'єктом РФ". Також сказав, що область "переходить на московський час".

Зараз ви читаєте новину «Гауляйтер Стремоусов мріє про "референдум" на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі