четвер, 20 жовтня 2022 10:43

Спецтема: Війна Росії проти України

"Добре, хоч автомати не змушують купувати" ‒ як Росія укомплектовує своїх мобілізованих

"Добре, хоч автомати не змушують купувати" ‒ як Росія укомплектовує своїх мобілізованих
Росіяни бідкаються, що держава зовсім не дбає про укомплектування військових, яких кидають на війну в Україні. Фото: slovoidilo.ua

Мобілізованим до армії росіянам доводиться самотужки купувати все необхідне. Держава зовсім не дбає про укомплектування військових, яких кидають на війну в Україні.

Про це дружина одного з окупантів розповіла чоловікові телефоном. Розмову перехопило й оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони.

Жінка розповіла, що багатьом знайомим вже роздали повістки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Знайшов поле коноплі" – окупант похвалився, як "дує" і спивається в Україні

"У гаражі збори були. Казали, що як хтось добровільно піде, то потім уже працівників не тероризуватимуть. Але кажуть, що ніхто не погодився", ‒ розповіла жінка.

Разом з повісткою дають цілий список ‒ що потрібно придбати.

"Аж до бронежилета, уявляєш. Де цей бронежилет брати? А якщо грошей нема? Добре, хоч автомати не змушують купувати", ‒ бідкається дружина.

Головне управління розвідки опублікувало чергову перехоплену розмову окупанта з родиною. Окупант жаліється, що на війну вони все купують самостійно, помирати за країну доводиться за свій кошт.

У Росії з боку родичів окупантів, які воюють в Україні за контрактом, звучить критика на адресу президента РФ Володимира Путіна. Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення телефонної розмови, у якій мати окупанта, який воює в Україні, сильно критикує російського президента.

Зараз ви читаєте новину «"Добре, хоч автомати не змушують купувати" ‒ як Росія укомплектовує своїх мобілізованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі